Accident rutier pe DN 6, în afara localităţii Leu

0
85

În dimineața zilei de 01 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN 6, în afara localității Leu, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, iar în cazul bărbatului, valoarea indicată a fost de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *