Ştiinţa, încurajată de galerie la antrenamentul oficial

0
50

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 prima manşă a dublei cu Maribor, din turul 2 preliminar al Conference League, iar returul este programat joi, de la ora 20.00. În tribunele arenei „Ion Oblemenco” sunt aşteptaţi în jur de 20.000 de suporteri, pentru ca Ştiinţa să reuşească remontada, iar galeria din Peluza Nord va da tonul atmosferei, ca întotdeauna.

Ultraşii olteni au fost prezenţi inclusiv la antrenamentul oficial, pentru a le conferi un bonus de încredere elevilor lui Costel Gâlcă înaintea returului cu slovenii. Fanii au scandat, au aprins torţe, fumigene şi artificii şi au afişat un mesaj de susţinere atunci când echipa a pătruns în arena “Ion Oblemenco”: „Noi credem, voi demonstraţi!”

„Pentru că nicio poveste europeană nu s-a născut din ură, pentru că nu am luptat un sezon întreg ca să ieşim din prima, pentru că doar împreună, umăr la umăr, suntem capabili de rezultatele pe care le merită Ştiinţa. Iar pentru că avem un 2-0 de întors şi băieţii trebuie să intre în teren capacitaţi la maximum înca de la prima fază, meciul nostru începe de miercuri. Toţi la antrenament, toţi la meci! Toate generaţiile Ştiinţei, împreună pentru calificare!” a fost mesajul Peluzei Nord Craiova.

Universitatea Craiova a vândut nu mai puţin de 7.000 de pachete pentru meciurile cu Maribor, din Conference League, şi cu Petrolul, din etapa a 4-a a Superligii. Organizatorii contează şi pe o mare parte din cei 4.500 de abonaţi, ţinând cont că este perioada concediilor, iar per total se speră la o asistenţă în jurul a 20.000 de suporteri joi seara, când Ştiinţa va încerca „remontada”.

De azi nu se mai vând pachete pentru ambele meciuri de săptămâna aceasta ale echipei lui Costel Gâlcă, ci numai bilete la duelul cu slovenii din Conferene League. Prețurile biletelor la meciul Universitatea Craiova – Maribor: Peluza Nord – 30 RON, Peluza Sud – 40 RON, Tribuna a 2-a – 50 RON, VIP – 150 RON, Parking: 50 RON. Biletele pot fi achiziționate: online, de pe http://bilete.ucv1948.ro, magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour), de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă.

Universitatea Craiova a deschis şi Peluza Sud pentru acest joc. „Pentru că avem nevoie ca fiecare colțișor din stadion să pună presiune pe adversar, de astăzi poți să-ți achiziționezi bilet la meciul cu NK Maribor și în Peluza Sud” a fost mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *