Sunt aşteptaţi circa 20.000 de fani la meciul “U” Craiova – Maribor

0
153

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 prima manşă a dublei cu Maribor, din turul 2 preliminar al Conference League, iar returul este programat joi, de la ora 20.00, pe „Ion Oblemenco”. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Luxemurg, cu Jasmin Sabotic la centru, iar asistenți Joaquim Da Silva și Tom Hansen.

Gruparea din Bănie a vândut nu mai puţin de 7.000 de pachete pentru meciurile cu Maribor, din Conference League, şi cu Petrolul, din etapa a 4-a a Superligii. Organizatorii contează şi pe o mare parte din cei 4.500 de abonaţi, ţinând cont că este perioada concediilor, iar per total se speră la o asistenţă în jurul a 20.000 de suporteri joi seara, când Ştiinţa va încerca „remontada”.

De azi nu se mai vând pachete pentru ambele meciuri de săptămâna aceasta ale echipei lui Costel Gâlcă, ci numai bilete la duelul cu slovenii din Conferene League. Prețurile biletelor la meciul Universitatea Craiova – Maribor: Peluza Nord – 30 RON, Peluza Sud – 40 RON, Tribuna a 2-a – 50 RON, VIP – 150 RON, Parking: 50 RON. Biletele pot fi achiziționate: online, de pe http://bilete.ucv1948.ro, magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour), de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă.

Universitatea Craiova a deschis şi Peluza Sud pentru acest joc. „Pentru că avem nevoie ca fiecare colțișor din stadion să pună presiune pe adversar, de astăzi poți să-ți achiziționezi bilet la meciul cu NK Maribor și în Peluza Sud” a fost mesajul transmis de clubul Universitatea Craiova.

Galeria Ştiinţei vine şi la antrenamentul oficial al alb-albaştrilor, adunarea fiind la ora 18.30, în parcarea tribunei oficiale a arenei din Bănie.

“Miercuri ne vedem la 18:30 la Stadionul Ion Oblemenco pentru antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Maribor. Locul de adunare este parcarea tribunei oficiale.
Pentru că nicio poveste europeană nu s-a nascut din ură, pentru că nu am luptat un sezon întreg ca să ieşim din prima, pentru că doar împreună, umăr la umăr, suntem capabili de rezultatele pe care le merită Ştiinţa. Iar pentru că avem un 2-0 de întors şi băieţii trebuie să intre în teren capacitaţi la maximum înca de la prima fază, meciul nostru începe de miercuri, de la 18:30. Toţi la antrenament, toţi la meci! TOATE GENERATIILE ŞTIINŢEI, ÎMPREUNĂ PENTRU CALIFICARE!” este mesajul Peluzei Nord Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *