Vino la Festivalul Puppets Occupy Street și trăiește o experiență unică în perioada 25 august – 1 septembrie!

0
40

Timp de 8 zile, Craiova se va transforma într-un tărâm magic al animației, unde păpușile supradimensionate create de echipa artistică a festivalului, împreună cu cele peste 400 de evenimente, vor aduce la viață tema de anul acesta: Steampunk, un subgen al științifico-fantasticului și ficțiunii speculative, care încorporează tehnologia și estetica retrofuturistică.

Puppets Occupy Street este mai mult decât un simplu festival de animație, este un eveniment internațional care atrage, anul acesta, peste 150 de artiști și companii de teatru din 15 țări, precum Franța, Marea Britanie, Italia, Canada și Spania, artiști ce vor aduce spectacole captivante, ateliere și reprezentații stradale ce transformă Craiova într-un adevărat hub cultural internațional. Nu vor lipsi show-uri de lumină și proiecții video impresionante, expoziții, concerte, lansări de carte, instalații, toate acestea contribuind la o experiență memorabilă pentru toate vârstele.

Festivalul Puppets Occupy Street din Craiova ne va purta într-o călătorie plină de emoții și legături comunitare, creând o atmosferă de unitate și bucurie care transcende toate generațiile. De la paradele spectaculoase din 25 august și 1 septembrie – un adevărat spectacol vizual, cu personaje și decoruri fantastice care prind viață pe străzile Craiovei, până la numeroasele evenimente, fiecare moment al festivalului este conceput pentru a aduce oamenii împreună și a-i transporta în universul fascinant al artei animației.

Urmărește pagina de Facebook@PuppetsOccupyStreet și Instagram@puppetsoccupystreet pentru a fi la curent cu noutățile festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *