“U” Craiova şi-a prezentat echipamentul şi achiziţiile

0
70

Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentul pentru stagiunea următoare şi achiziţiile din vara aceasta la un centru comercial din oraş, duminică seara. Silviu Lung junior, cubanezul Juan Javier Paradela, costaricanul Carlos Mora, japonezul Takuto Oshima şi spaniolul Gregorio Sierra au defilat pe scenă, la 35 de grade, cu ocazia ora evenimentului “White&Blue Party”. Noii jucători n-au scăpat prilejul unui selfie cu fanii la prezentarea de la mall. Echipamentul de joc de acasă, home-kit, produs de Puma, a avut parte de aprecieri din partea suporterilor, care au avut ocazia să-i revadă şi pe câţiva dintre componenţii Craiovei Maxima: Silviu Lung, Aurică Beldeanu, Costică Donose şi Nae Ungrureanu.

Au fost concursuri cu premii, copiii au apreciat prezenţa mascotelor clubului, acrobați pe picioroange, catwalk fashion în noul tricou, balon cu aer cald, face-painting, RoboLaser, freestyle dance, drummer show, show de artificii şi un concert al artistei Jo.

Anul trecut, Ştiinţa şi-a lansat outfit-urile de joc în Piaţa “Mihai Viteazul”, cu concert Delia, iar acum doi ani acţiunea a fost organizată pe esplanada Universităţii din Craiova, Lora fiind invitată să cânte imnul echipei.

Universitatea Craiova debutează în noul campionat vineri, 12 iulie, de la ora 21.30, în deplasare, cu Hermannstadt. Primul meci pe “Ion Oblemenco” din noua stagiune, Universitatea Craiova – UTA, contând pentru etapa a doua a Superligii, se va disputa sâmbătă, 20 iulie, de la ora 18.30. Pe 25 iulie, oltenii joacă prima manşă din turul 2 preliminar al Conference League, cu Botev Plovdiv sau NK Maribor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *