Noul echipament al Ştiinţei, lansat duminică, la Promenada Mall

0
41

Suporterii Universităţii Craiova sunt invitaţi la acţiunea de prezentare a noului model de echipament, “White&Blue Party”, pe care clubul din Bănie o organizează la Terasa Promenada Mall, duminică, 7 iulie, între orele 18-22. Anul trecut, Ştiinţa şi-a lansat outfit-urile de joc în Piaţa “Mihai Viteazul”, cu concert Delia, iar acum doi ani acţiunea a fost organizată la Universitatea din Craiova, Lora fiind invitată să cânte imnul echipei.

“Noul sezon bate la ușă, iar familia alb-albastră își face încălzirea duminică, de la ora 18:00, la Terasa Promenada Craiova. Lansăm tricoul oficial de joc pentru sezonul 2024-2025 și v-am pregătit o serie de surprize: concursuri cu premii oferite de Știința, PUMA și Betano, ascotele clubului, acrobați pe picioroange, catwalk fashion în noul tricou, balon cu aer cald, face-painting, RoboLaser, freestyle dance, drummer show, show de artificii. Stați cu ochii pe noi că surprizele nu se opresc aici. Universitatea Craiova și partenerii săi vor pune în joc sute de premii! Va fi o seară cu multe surprize, care se va încheia cu un foc de artificii!” sunt promisiunile clubului din Bănie pentru fanii care vor participa la show.
De asemenea, clubul Universitatea Craiova a anunţat că prelungește perioada de reînnoire a abonamentelor pentru încă 5 zile, astfel că termenul limită va fi luni, 8 iulie. Locurile vechilor abonați vor rămâne blocate până duminică seara, urmând ca pe parcursul întregii zile de luni să vă puteți schimba locurile în arenă, după disponibilitatea de pe planul stadionului și preferințe. Ca o noutate față de sezoanele precedente, s-a decis ca după data limită, cei care nu și-au reînnoit abonamentele să beneficieze și ulterior de aceleași prețuri de reînnoire, dar de locurile disponibile la momentul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *