SUA: Joe Biden vs. Donald Trump la prima lor întâlnire

1
235

Un prim duel televizat, înaintea alegerilor prezidenţiale din 5 noiembrie, este programat astă-seară în Atlanta. Milioane de americani vor avea privirile îndreptate spre televizioare, la o ciocnire de înaltă tensiune, pe durata a 90 de minute, moderată de doi jurnalişti CNN, Jake Tapper şi Dana Bash. Spectacolul va avea loc fără public şi microfoanele vor fi oprite pe rând, când unul dintre candidaţi îşi foloseşte timpul alocat. Democraţii mizează pe contrastul dintre Joe Biden, deloc carismatic dar rezonabil şi competent şi predecesorul său, multi-inculpat, temperamental şi predispus la digresiuni. În mass-media mulţi sunt deja pregătiţi să-i dea un trofeu lui Joe Biden dacă rezistă să stea în picioare timp de 90 de minute. o a doua dezbatere este programată pe ABC, pe 10 septembrie, cu 2 luni înainte de alegerile prezidenţiale. La vârsta de 81 de ani cu un rating de popularitate de 40% Joe Biden trebuie să convingă că are încă energie şi abilităţile cognitive să continue încă 4 ani.

1 COMENTARIU

  1. In loc de o dezbatere prezidențială ,, americănească” istorică, văzurăm cea mai penibilă discuție ăntre doi incapabili!
    Totuși , trump a câștigat mult conform opiniei unor comentatori canadieni de limbă franceză ,în timp ce Biden a demonstarat incapacitatea sa cognitivă!

Comments are closed.