Messi, debut perfect la Inter Miami

0
428

Superstarul argentinian Lionel Messi a avut parte de un debut perfect pentru formaţia americană Inter Miami, la care s-a transferat în vara aceasta. Leo a intrat în minutul 54 în meciul cu Cruz Azul, din Cupa Ligii, competiţie care opune cluburi din MLS şi cea mexicană, şi a adus victoria echipei sale în minutul 90+4. Messi a transformat lovitura liberă obţinută tot de el, la 20 de metri de poarta adversă. Pentru Inter Miami a mai înscris Taylor, în minutul 44, iar pentru Cruz Azul a punctat Antuna, în minutul 65. O dată cu Messi, pe teren a intrat şi spaniolul Sergio Busquets, cei doi foşti colegi şi la Barcelona.

Messi a declarat după meci: “Ştiam că trebuie să marchez, era ultima fază a meciului. Voiam să marchez ca să nu ajungem la lovituri de departajare. Pentru noi era foarte important să obţinem această victorie, este un turneu nou, asta ne va da încredere pentru viitor”.

A fost primul meci disputat de Inter Miami în cadrul grupei J din această ediție de „Leagues Cup”, grupă din care mai face parte Atlanta United, o altă grupare din Major League Soccer. Printre cei 21.000 de spectatori s-au numărat și vedete precum Serena Williams, Kim Kardashian, LeBron James, Marc Anthony, Dwayne Wade sau soții Beckham. Cel mai ieftin bilet a fost de 1.000 de dolari, în timp ce un loc la zona VIP, cel mai aproape de teren, a ajuns la 10.000 de dolari.