Craiova trăiește, Craiova vibrează!

0
1177

Ce putem spune după două seri de festival, în al doilea an de Intencity la Craiova?

Aflux de public de toate vârstele, vesel, colorat, înarmat cu multă bună-dispoziție, dornic de distracție. Măsuri de ordine impecabile.

Ținute inedite, în special în rândul tinerelor, semn că ne aliniem tendințelor de fashion urban, cu totul aparte când e vorba de astfel de evenimente.

Muzica: dance, disco, rock clasic, simfonic rock (cu o prestație excepțională din partea orchestrei și corului Operei craiovene), hip-hop, latino, trance, house etc., practic câte ceva pentru toate gusturile. Artiști mult așteptați, atât români, cât și internaționali, de renume mondial; cei mai actuali stârnind entuziasmul publicului adolesecent și tânăr, dar și nume cu sonoritate în anii 80-90, care au hrănit nostalgia și emoția vârstei a doua. Un line-up vast, care confirmă preocuparea organizatorilor pentru a oferi craiovenilor (și nu doar lor) muzică și entertainment de calitate, concurente cu alte manifestări deja prestigioase.

Organizarea – excepțională, de la modul de acces la Stadionul „Ion Oblemenco” sau în Sala Polivalentă – cele două locații în care s-au susținut, în paralel, concertele, la sonorizare, lumini și efecte speciale, la elementele de siguranță – pază, monitorizare- și accesul la punctele de servire a alimentelor și băuturilor. În exteriorul stadionului regăsim locuri special amenajate pentru copii, ca facilitate pentru familii.

Așteptăm cu interes și ultima seară de festival, când se anunţă cel mai numeros public!

Mihaela Pârvu