Autoturism în flăcări, după un accident rutier. Şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost transportat la spital

0
273

 Ieri după – amiază, pe Aleea 4 Şimnic, în apropierea Lacului Tanchiştilor, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un autoturism  a luat foc, după impactul cu un autocamion. Şoferul autoturismului a fost transportat la spital, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de 53 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea 4 Șimnic, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un camion. În urma evenimentului rutier, autoturismul a luat foc, bărbatul de 53 de ani fiind extras din interior de ceilalți participanți la trafic și transportat ulterior la spital. Incendiul a fost stins de un echipaj ISU, care a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, precizează IPJ Dolj.