Voleibaliştii Craiovei, învinşi acasă de Dinamo

0
269

După ce a fost eliminată din Cupa CEV, echipa masculină de volei a Craiovei nu trece printr-un moment bun nici în campionatul intern. Sâmbătă, echipa antrenată de Dan Pascu a cedat, în Sala Polivalentă, scor 1-3 (25-17, 15-25, 27-29, 20-25), după o oră şi 51 de minute, în fața formației Dinamo București, în etapa a 8-a din Divizia A1. În urma acestui rezultat, SCMU Craiova ocupă locul 3, în timp ce Dinamo a devenit lider.

“Am avut mari în oscilaţii mari în evoluţia noastră, şi în primul set a fost un scor mincinos, fiindcă Dinamo l-a pierdut singură. Este o înfrângere dureroasă pentru noi” a declarat căpitanul Craiovei, Laurenţiu Lică. Au jucat pentru SCMU Craiova: Lică, Lupu, Călin, Georgescu, Teleleu, Dos Santos, Pereira, Kovacevic, Viiber şi Diaconescu – libero.

Pe de altă parte, echipa feminină de volei a Craiovei a obţinut prima victorie în campionat, abia în etapa a 7-a, sâmbătă seară, în Sala Polivalentă. Fetele antrenate de Marius Măcicășan s-au impus cu 3-0 (25-19, 25-19, 25-16), după o oră şi 7 minute de joc, în fața ultimei clasate, Universitatea Cluj. Craiova era printre cele trei echipe din prima ligă care pierduseră toate meciurile, ocupând acum antepenultimul loc. Au jucat pentru SCMU Craiova: Simoniia, Boris, Marciu, Rankovic, Savu, Stoian, Do Nascimento, Stan, Tucmeanu – libero.