17 septembrie – să transformăm România într-un loc mai bun!

0
484
Let’s Do It, Romania! revine cu o nouă zi de curățenie națională, în 29 de județe din România. 17 septembrie – Ziua Internațională a Curățeniei, cea mai mare mișcare de implicare sociala din lume, ziua în care milioane de voluntari de pe tot globul vor ieși la curățenie.
Cei care vor să se implice ca voluntari la eveniment în periurbanul Craiovei trebuie să acceseze acest link: https://www.facebook.com/events/451889893568907/?ref=newsfeed.
Activitatea de curățenie se va desfășura, în județ, în Calafat, Băilești, Filiași, Bralostița, Cârcea, Dăbuleni, Galicea Mare, Grecești, Ișalnița, Mârșani și Ostroveni.
Organizatorii – JCI Craiova și Craiova Curată – vor aduce tot ce este necesar: saci, mănuși și voie bună. Voluntarii trebuie sa vină cu poftă de muncă și cu dorința de a transforma România într-un loc mai bun!
Partenerii evenimentului sunt: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor ECODOLJ, Baroul Dolj, Iridex, EcoSUD, Salubritate Craiova, ABA JIU, Direcția Silvică Dolj.