Poliţiştii doljeni au reuşit ce nu au putut cei ai lui Burleanu: să învingă Macedonia de Nord şi au câştigat un titlu în Bulgaria

0
1664

Obligată de tradiție și palmares, echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj – IPA Regiunea 1 Dolj, a câstigat din nou, pentru a doua-a oară consecutiv, turneul internaţional de minifotbal, destinat lucrătorilor din sistemul de ordine publică și siguranță națională, organizat în localitatea Burgas, din Bulgaria, în perioada 3 – 5 iunie a.c.

La acest turneu au participat 18 echipe din Bulgaria, România, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia de Nord și Slovenia. Văzută drept principala pretendentă și favorită la câștigarea turneului, echipa de la IPJ Dolj și-a respectat blazonul, reușind o calificare facilă din grupă, pe care a câștigat-o detașat, smulgând ropote de aplauze, pentru jocul prestat, de la membrii tuturor delegațiilor prezente. Jocul entuziast  a continuat și în sferturile și semifinala turneului, unde au fost învinse echipele de poliție Țarevo și Vidin din Bulgaria, calificându-se în marea finală. În ultimul act al competiţiei, echipa poliţiştilor doljeni a întâlnit echipa IPA Macedonia de Nord, care a dovedit că nu întâmplător a ajuns în ultimul act al competiției. După un meci aprig disputat, poliţiştii doljeni s-au impus cu scorul de 5-2, aducând trofeul de locul I și medaliile de aur. “Suntem mândri, îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie și le urăm mult succes în competiţiile viitoare!”, precizează reprezentanţii IPJ Dolj. Ca o completare, poate ar fi bine ca Federaţia Română de Fotbal să trimită această echipă la diverse competiţii, pentru că, oricum, de ani de zile numai batem nici Bulgaria, nici Macedonia de Nord, de Slovenia şi, mai ales, Serbia nu mai vorbim. Proxima ocazie ar fi marţi 7 iunie, când jucăm în Bosnia – Herţegovina.