Primul meci cu public pe “Ion Oblemenco”, după 15 luni

0
652

Primul meci la care suporterii Ştiinţei au putut să-şi susţină echipa, după perioada de  interdicţie, a fost finala Cupei României, cu Astra Giurgiu, în urma căreia alb-albaştrii au adus trofeul pentru a opta oară în vitrina clubului. La finala de la Ploieşti, circa 1.500 de suporteri olteni au celebrat dramaticul succes, iar trofeul va fi prezentat şi la primul meci de pe „Ion Oblemenco”  la care vor avea acces suporterii, cel de miercuri, ora 18.30, cu Academica Clinceni, la care clubul anunţă că va organiza “un spectacol grandios”.

Abonaţii pot să-şi rezerve locul pe stadion, dar şi ceilalţi suporteri au ocazia de a-şi achiziţiona bilete, în limita ocupării arenei în procent de 25 %. Cei care vor să vină pe stadion trebuie să fie vaccinaţi sau să prezinte test negativ de coronavirus.

Ultimul meci cu spectatori pe „Ion Oblemenco” a avut loc în urmă cu aproape 15 luni, pe 1 martie 2020, Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaş 2-1.

Comunicatul Universităţii Craiova:

„Miercuri, 26 mai 2021, Știința aduce Cupa pe „Ion Oblemenco” într-un spectacol grandios. Fii alături de câștigătoarea Cupei României la primul meci cu suporteri din „vulcanul” alb-albastru după o lungă perioadă de așteptare. Începând de acum și până luni, ora 17:00, abonații clubului nostru din acest sezon competițional au prioritate în a-si rezerva locul la meciul cu Academica Clinceni.

Fiecare abonat trebuie să introducă în platformă codul de abonat. Începând de luni, ora 17:00, vor fi puse în vânzare biletele, însă abonații au în continuare posibilitatea să își rezerve locul în stadion.

Tichetele de acces pot fi procurate atât online cât și fizic începând de mâine, ora 17:00, situație valabilă și pentru preschimbarea abonamentelor. Program casa de bilete: luni 17:00-20:00, marți 10:00-20:00, miercuri 10:00-18:30. Program magazin oficial: zilnic 10:00-22:00. Programul magazin mobil: zilnic 10:00-19:00. La accesul pe stadion, fiecare suporter trebuie să aibă în posesia lui biletul, dovada testării/vaccinării în format fizic și buletinul. Preţurile biletelor: peluze – 15 lei, tribuna a II-a – 30 de lei, tribuna I – 40 de lei, tribuna VIP 2 – 70 de lei, tribuna VIP I – 100 de lei.

Pot asista doar: Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.