Scandal în Craiova

0
835
Aseară,  polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că pe Calea București, din Craiova,  este în desfășurare un scandal.
La fața locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de  poliție din cadrul secției, unde a fost identificat un barbat de 50 de ani, din Craiova care a declarat faptul că a fost amenințat cu acte de violență de trei persoane, care i-ar fi și provocat distrugeri autoturismului proprietate personală, prin lovire cu obiecte contondente.
Persoana vătămată a fost condusa la sediul secției pentru audieri și totodată politistii desfășoară activități pentru depistarea  persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a situației de fapt.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de amenințare si distrugere, în care cercetarile sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusa soluție legala.
Cele trei persoane implicate au fost identificate, este vorba de 2 femei și un barbat. Sunt desfășurate activități pentru depistarea acestora. Cei implicați in eveniment ar fi rude. Scandalul ar fi pornit de la niște neînțelegeri între copiii lor care s-au certat anterior.