Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj : “Buna funcționare a administrațiilor locale înseamnă eficientizarea muncii și interacțiunea cu cetățeanul”

0
869
Fundamentarea bugetului pentru acest an și  realizarea unui plan coerent de finanțare a  investițiilor au fost temele principale ale discuțiilor care au avut loc astăzi la Adunarea Generală a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.
Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj a fost prezent la această întâlnire alături de toți președinții de Consilii Județene din țară, tocmai pentru a afla care sunt prioritățile acestei guvernări și în ce măsură putem să ne bazăm pe atragerea de fonduri către județul nostru. “Am profitat de prezența Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, pentru a vedea  ce susținere avem în finalizarea actualelor proiecte, dar și pentru conturarea unora noi. Accesarea fondurilor europene puse la dispoziție prin Planul National de Redresare și Reziliență reprezintă o prioritate pentru noi în procesul de dezvoltare a întregii regiuni. În plus, s-a discutat despre modificarea Codului Administrativ și actualizarea legilor din administrația publică. Ca și ceilalți colegi, președinți de Consilii Județene, consider că buna funcționare a administrațiilor locale înseamnă eficientizarea muncii, dar și a interacțiunii cu cetățeanul, iar modificările nu pot fi realizate decât cu acest scop”, a precizat Cosmin Vasile, pe pagina sa de facebook