Ultrasul din conducerea partidului surpriză AUR

0
835

Partidul AUR este marea surpriză a Alegerilor Parlamentare din acest an pentru că este aproape sigur că va trece pragul electoral. Co-președintele partidului AUR este un ultras, George Simion (34 de ani), cel care a contribuit la apariția grupărilor Honor et Patria și Uniți Sub Tricolor, grupări ce unesc suporteri ai echipei naționale de fotbal a României.
Simion a avut numeroase declarații deplasate la adresa conducerii echipei naționale de fotbal a României după ce jucătorul naturalizat al celor de la CFR Cluj a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciul cu Islanda, meci ce ne oferea singura șansă de a fi prezenți la EURO 2021, campionat european ce urmează să fie găzduit și de România.
Mesajul grupului Honor et Patria, cu privire la convocarea lui Camora la națională, unul cu tente rasiste, mesaj în care posibilitatea ca George Simion să fii refuzat publicarea acestuia este una foarte mică ținând cont de principiile promovate de partidul nou înființat.
“Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători naturalizați. Cine își închipuie că Mario Camora va fi primul și ultimul se înșeală. Este doar Calul troian, învelit în bune intenții, ce va aduce după sine alte și alte ‘importuri’ de ocazie.
Nationala e o chestie de principiu. La fel ca drapelul, imnul sau ziua națională a unei țări. Nu le schimbi după bunul plac, când altele ți se par mai atrăgătoare. Mergi cu ele mai departe și încerci să le dai strălucire. Cu ce ai, cu ce poți. Asta nu a înțeles Mirel Rădoi așa că îi urăm o cât mai scurtă cariera la cârma selecționatei”, a fost mesajul grupului Honor et Patria.