CM 2018: „Lovitură de maestru”, „Kroos salvează Germania”, titrează presa!

0
396

Oamenii lui Joachim Lowe, s-au impus într-un final nerecomandat cardiacilor, al partidei Germania – Suedia (2-1). „Speranţele noastre trăiesc în continuare”, a scris „Bild”, în timp ce „Kicker” atrage atenţia că nu a fost un meci pentru cei cu nervii slabi. „Continuăm”, afişează „Frankfurter Algemeine Zeitung”, în timp ce „Zeit” îl elogiază pe salvatorul naţiunii, Toni Kroos.

Toni în paradisul fotbalului”. Nici presa europeană nu rămâne indiferentă şi cotidianul spaniol „Marca” titrează „Kroos salvează Germania”, calificând execuţia jucătorului lui Real Madrid drept o „intervenţie divină”. „Mundo Deportivo” merge mai departe şi spune „Contra Suediei, tragedia a fost evitată, fiindcă oamenii lui Joachim Lowe ştiu să strângă din dinţi, să joace cu capul, inima şi tot ce pot”. „Mundo Deportivo” reaminteşte şi frumoasa frază a lui Garry Linecker „La sfârşit câştigă Germania”.

Pentru „Kicker” această „victorie poate fi un declic, cum a fost victoria contra Algeriei, în optimile de finală de acum patru ani în prelungiri. Dar acum Germania trebuie să învingă la două goluri diferenţă Coreea de Sud pentru a trece în optimile de finală”.