Rănit grav după ce a intrat cu maşina într-un copac

0
437

Un doljean de 45 de ani a ajuns, luni seară, cu răni grave, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un copac. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive.

accidentConform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, luni seară, în jurul orei 20.15, Dumitru Ivan, de 45 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea o autoutilitară, pe D.C. 17, Fântânele-Radovan, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un plop. În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Poliţiştii rutieri au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

O craioveancă şi nepoata ei, accidentate pe trecerea de pietoni

Un alt accident de circulaţie s-a petrecut ieri, în Craiova, o femeie de 68 de ani şi nepoţica ei, în vârstă de 6 ani, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit IPJ Dolj, Eugen Moruntale, de 45 de ani din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe strada George Enescu, la intersecţia cu strada Paşcani, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit-o pe Maria Birul, de 68 de ani, care traversa strada regulamentar, împreună cu nepoata ei de 6 ani. Fetiţa nu a fost lovită de maşină, însă bunica sa a căzut peste ea din impact. Amândouă au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, stabilindu-se că nu au leziuni grave. În urma cercetărilor, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că şoferul nu are permis de conducere, motiv pentru care au întocmit în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere fără permis, după cum a precizat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.