Dragostea de ginere, exprimată cu toporişca de primarul de la Gângiova

4
690

Grigore Taloi

Oamenii din comuna Gângiova ştiu de multă vreme că relaţia dintre primarul Dumitru Toe şi socrul acestuia, Grigore Taloi, nu este una colocvială. Dumitru Toe nu are vorbe bune despre tatăl soţie sale, iar Grigore Taloi şi-a acuzat în mai multe cazuri ginerele că i-a luat vreo şapte hectare de teren. Divergenţele dintre cei doi au degenerat miercuri noaptea, când primarul comunei Gângiova, Dumitru Toe, i-a aplicat o corecţie socrului, care a ajuns la Urgenţa Spitalului Segarcea. Din fericire, dacă se poate spune aşa, lovitura de toporişcă nu i-a lăsat bătrânului decât o plagă deasupra unui ochi.

Grigore Taloi s-a dus miercuri, 5 octombrie a.c., pe la Primăria Gângiova să se intereseze dacă mai are de plătit din impozitul pentru terenurile pe care le deţine. Când a aflat că nu are nici o restanţă, omul a rămas surprins, pentru că el ştia că nu a plătit tot impozitul pentru cele şapte hectare de teren pe care le deţine. În jurul orei 14.00, Dumitru Toe a început să se intereseze de scopul vizitei socrului său, Grigore Taloi, la Primăria Gângoiva. A prins momentul când unul dintre angajaţii de la Taxe şi Impozite, s-a dus la el în birou pentru a-i semna nişte documente. «M-am dus la primarul Dumitru Toe să îmi semneze nişte documente şi m-a întrebat: „Ce căuta, mă, scârba aia de Taloi la tine? Veni la informaţii? Lasă că îi dau eu şi îi arăt numai pământ”», a declarat angajatul Primăriei Gângiova.

„A venit peste mine să mă omoare”

În jurul orei 23.30, primarul Dumitru Toe s-a dus peste socrul său, Grigore Taloi. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat între cei doi, dar la un moment dat Dumitru Toe la lovit în cap pe bătrân cu o toporişcă. „Miercuri noaptea (5 octombrie a.c., n.r.) primarul a venit peste mine să mă omoare. Eu umblu să îmi caut nişte drepturi. Mi-a luat şapte hectare de teren. M-a ameninţat că mă omoară, iar miercuri noaptea mi-a dat în cap cu o toporişcă. Am ajuns la spital, iar luni (azi, n.r.) o să mă duc să îmi iau şi certificat medico-legal”, a declarat Grigore Taloi.

Dumitru Toe

„Poliţia Segarcea nu a intervenit în nici un fel”

Din declaraţiile vecinilor, poliţiştii de la Segarcea ajunşi la faţa locului nu au intervenit în nici un fel. A fost nevoie să sune un gângiovean la 112 pentru a veni o Salvare care să îl ducă pe Grigore Taloi la Urgenţa Spitalului Segarcea. „La 14.30 primarul Dumitru Toe spunea că o să îl omoare pe Grigore Taloi ca pe un câine şi la 23.30 l-a bătut. Poliţia Segarcea nu a intervenit în nici un fel în seara de 5 octombrie a.c. Nu au ridicat nici măcar toporişca, practic aceasta era corpul delict. Au trimis abia vineri un echipaj cu doi poliţişti la Grigore Taloi, ca să-l întrebe dacă depune plângere împotriva primarului Dumitru Toe”, a declarat un martor la eveniment.

Că poliţiştii din Segarcea au o oarecare afinitate pentru primarul Dumitru Toe reiese şi din faptul că pe Buletinul de presă de joi, 6 octombrie a.c., al IPJ Dolj acest eveniment nu a apărut. Abia ieri, când am contactat-o telefonic pe purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Dolj, Amelia Căprărin, acesta a confirmat că a avut loc conflictul şi că Grigore Taloi are o plagă deasupra unui ochi, în urma unor lovituri. „Victima a depus plângere şi s-a întocmit dosar penal în cauză, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a declarat agentul Amelia Căprărin.

 

4 COMENTARII

  1. Este cunoscut faptul ca d-l Taloi Grigore este victima acestui nemrnic de om daca se poate numii asa. Ca afost dat afara din casa bietul om de acest derbedeu cunoaste si Judecatoria Segarcea , Politia Segarcea ce are ochii legati, urechile infundate si sufera de mutenie in fata lui Toe Spintecatorul.Asteptam ca autoritatile statului Politie , Parchet sa-si faca datoria sa numai tina in brate acest nemernic de om cu apucaturii isterice de criminal. Rusine Politie, si Justitiei .

  2. Acest Toe Dumitru reprezinta mizeria morala din Administratia Publica Locala. Mi-e scirba si rusine ca traiesc in aceasta comuna cu asemenea gunoi in Primaria Gingiova.

  3. Oare nu exista autoritati ale statului sa vada si sa ia masuri cu acest derbedeu de primar TOE DUMITRU ce reprezinta de mult un gunoi in ochii autoritatilor statului?!!!
    Mi-e scirba si rusine ca traiesc in comuna cu asemenea gunoi in Primaria Gingiova.

  4. Nemernici sunt , în egală măsură, poliţiştii şi procurorii de la Segarcea, şi şefii lor de la judeţ; cu toţii închid ochii la multele fărădelegi comise de acest gunoi uman. Mulţi oameni a nenorocit, le-a luat pământul, i-a exploatat pe propria moşie, a eliberat documente false pentru slugile folosite, pe care le-a prezentat în instanţă, a furat(şi fură) curent electric de la reţea, şi câte ordinării mai face acest nenorocit! Cu largul concurs al justiţiei şi poliţiei care, în ciuda numeroaselor plângeri şi reclamaţii îi dau N.U.P. în dosarele deschise, şi destul de docomentate. O turnătoare a nemernicului este şi secretara de la Parchetul Segarcea, care filtrează şi-i dă raportul imediat golanului.Numai Dumnezeu îl va lovi, pe el, şi pe toţi căcănarii din justiţie şi poliţie.

Comments are closed.