La spital, în comă, după un conflict cu nevasta

1
347

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Giubega, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova în stare gravă, intrând în comă de gradul IV, după un conflict în familie. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, joi după-amiază, în jurul orei 13.00, lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Giubega au fost anunţaţi de Aritina D., de 47 de ani, din comuna Giubega, despre faptul că, marţi noaptea, în urma unui conflict intrafamilial, fratele ei, Mihail G., în vârstă de 50 de ani, a fost împins de soţia sa, Elena, de 44 de ani, s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de podeaua dintr-o cameră a locuinţei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în noaptea respectivă, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict între cei doi soţi, Mihail fiind împins de soţia sa. În urma căzăturii bărbatul s-a lovit puternic la cap, suferind leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul municipal Băileşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, starea de sănătate a acestuia s-a agravat, astfel că, în cursul zilei de joi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a intrat în comă.

“În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând ca încadrarea juridică a faptei să se stabilească în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale acordate victimei”, a precizat comisar Florentina Popescu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

 

Comments are closed.