Ciri Mayer şi fiul său, implicaţi într-o altercaţie pentru un loc de parcare

0
834

Cunoscutul interpret craiovean şi fost consilier local Constantin Ciri Mayer, în vârstă de 67 de ani, şi fiul său, Alexandru, de 18 ani, au fost implicaţi, ieri după-amiază, într-o altercaţie, în centrul municipiului Craiova, din cauza unui loc de parcare. Din câte se pare, cei doi ar fi fost agresaţi de un craiovean de 31 de ani care a vrut să parcheze pe un loc liber, dar pe care Ciri Mayer îl ţinea pentru fiul său. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, fiind aplicate şi amenzi, atât de către poliţiştii Secţiei 1 Craiova, cât şi de jandarmi ai IJJ Dolj, ajunşi la faţa locului.

ciriPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, scandalul a izbucnit ieri după-amiază, în jurul orei 14.40, pe strada „Theodor Aman” din centrul Craiovei, fiind implicate patru persoane. Este vorba, pe de o parte, de Constantin Ciri Mayer, de 67 de ani, şi fiul său, Alexandru, în vârstă de 18 ani, iar de cealaltă parte de Alexandra Napu, de 18 ani, şi Alex Victor Goga, de 31 de ani, toţi din Craiova.

Se pare că Ciri Mayer, care locuieşte în zonă, a încercat să ţină ocupat un loc de parcare gol, până la sosirea fiului său cu maşina, însă ceilalţi doi craioveni au fost nemulţumiţi, fiind vorba despre o parcare publică. Şi-au adresat reciproc injurii, cearta degenerând într-o adevărată încăierare. La faţa locului au ajuns atât poliţişti cât şi jandarmi ai IJJ Dolj, toate persoanele implicate fiind conduse la Secţia 1 Poliţie Craiova.

„Din primele cercetări s-a stabilit că a fost vorba de un conflict spontan, izbucnit între patru persoane, generat de ocuparea unui loc de parcare. Cele două persoane agresate au depus plângeri la Secţia 1 Poliţie, în baza cărora a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe“, ne-a declarat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Jandarmii i-au aplicat Alexandrei Napu o sancţiune contravenţională în valoare de 200 de lei, în timp ce Alexandru Mayer a primit avertisment pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 a ordinii şi liniştii publice, cei implicaţi urmând să fie amendaţi şi de poliţiştii de la Secţia 1 Craiova, care aşteaptă ca victimele să aducă certificate medico-legale.