Olguţa Vasilescu: Ordonanţele pentru creşterea pensiilor şi a salariilor trebuie date imediat

0
379

lovOrdonanţele pentru creşterea pensiilor şi a salariilor trebuie adoptate imediat, după care bugetul reprezintă prioritatea zero, a declarat, astăzi dimineaţa, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, în faţa sediului instituţiei. “Sunt şapte ordonanţe, o să le vedeţi pentru că o să le prezinte cineva de la partid. (…) Știţi că acum prioritatea zero este bugetul. Trebuie să dăm ordonanţele pentru creşterea pensiilor şi a salariilor, după acestea va trebui să ne asigurăm că avem bani în buget şi vom intra pe legea salarizării. (…) Sper să termin foarte repede cu formalităţile de predare-primire şi după intru în pâine”, a spus ministrul Muncii.

Întrebată dacă există bani pentru măsurile “populiste” anunţate de noul Guvern, ministrul Muncii a precizat că programul de guvernare va fi aplicat cu buna credinţă şi nu se va întâmpla niciun dezastru în România.

“Ce înseamnă măsuri populiste? Că populaţia trebuie să trăiască mai bine sunt măsuri populiste? Eu cred că o să vă convingeţi foarte curând că vom aplica acest program cu buna credinţă şi nu se va întâmpla niciun dezastru în România”, a mai afirmat Olguţa Vasilescu.