Pîslaru încântat de dialogul cu Lia Olguţa Vasilescu, noul ministru al Muncii

0
249

lia1Am avut o discuţie foarte bună cu doamna ministru. Am trecut prin toate punctele legate de politicile publice din minister. Am fost foarte încântat să văd că doamna ministru a ascultat cu atenţie şi am avut deja o discuţie pe anumite teme. Îmi doresc, evident, ca lucrurile pe care le-am început să fie continuate şi vom vedea în perioada următoare dacă acest lucru va fi luat în calcul de actualul Guvern. Cred că a fost o dimineaţă care arată că se poate conlucra profesionist atunci când oamenii se ascultă unii pe alţii şi pun mai presus decât orice interesul României“, a declarat Dragoş Pîslaru.

El a adăugat că îşi doreşte ca agenda de muncă şi afaceri sociale să progreseze în România, ca să “transforme societatea în mai bine” şi a subliniat că ministerul “are nişte oameni care într-adevăr sunt profesionişti”.

Dragoş Pîslaru a afirmat, de asemenea, că a discutat cu Olguţa Vasilescu despre agenda pe care i-o lasă şi că este posibil să existe continuitate pe anumite politici.

“Am discutat despre predarea agendei pe care am lăsat-o noi. Evident că doamna ministru nu trebuie să dea socoteală pentru agenda dumneaei. Am discutat mai mult despre ce s-a întâmplat până în acest moment, nu despre ceea ce urmează să se întâmple. Ceea ce va pot spune este că, repet, există posibilitatea să avem o continuitate pe anumite politici. Este decizia domniei sale să stea să citească cu atenţie lucrurile şi să vadă colegii din minister”, a mai spus Pîslaru.