Craiova: Prins circulând cu 106 km/h pe Calea Severinului

0
393
radar-politiaPotrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, 30 octombrie a.c., poliţiştii rutieri  doljeni au organizat, pe principalele drumuri din judeţul nostru, acţiuni pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la importanţa respectării regimul legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum, având în vedere că, viteza reprezintă principala cauză generatoare de accidente în judeţul Dolj.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat şi aplicat 65 de amenzi, în valoare de aproape 21 000 lei, şoferilor care au circulat cu viteză excesivă. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere .
În cadrul acţiunii, poliţiştii l-au depistat  pe  T. Constantin, de 62 ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 106 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă in cuantum de 1125 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.