TENIS – CUPA DAVIS; ROMÂNIA – CEHIA

0
362

Adrian Ungur şi Radek Stepanek deschid balul

Andrei Pavel

De astăzi până duminică, la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, România va înfrunte puternica reprezentativă a Cehiei, într-un meci ce contează pentru barajul de menţinere în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Conform tragerii la sorţi, programul este următorul:

– vineri, cu începere de la ora 11:00: Adrian Ungur – Radek Stepanek, Victor Crivoi – Tomas Berdych.

– sâmbătă, cu începere de la ora 12:00: Marius Copil/Horia Tecău – Jan Hajek/Lukas Rosol

– duminică, de la ora 11:00: Adrian Ungur – Tomas Berdych, Victor Crivoi – Radek Stepanek.

Toate meciurile vor fi în direct pe TVR 2.

Andrei Pavel: “Sper să debutăm cu dreptul. Stepanek nu agrează zgura”

Căpitanul nejucător Andrei Pavel (foto) speră ca echipa României să înceapă cu dreptul meciul de Cupa Davis cu Cehia, precizând că Adrian Ungur are şanse la victorie, deoarece adversarului său de astăzi, Radek Stepanek, nu îi place să evolueze pe zgură.

“Sper să începem cu dreptul vineri, cu o victorie a lui Adi împotriva lui Stepanek. Pentru că zgura e suprafaţa care îi place cel mai puţin lui Stepanek. Mă bucur că Adi intră primul”, a spus, ieri, “Cneazul” într-o conferinţă de presă care a urmat tragerii la sorţi.

Pavel susţine că zgura este un avantaj pentru toţi jucătorii români în meciul cu Cehia. “Nu este un teren mai lent ca anul trecut. Este un teren foarte bun. Zgura ne avantajează pe noi, mai ales că Adi (n.r. – Adrian Ungur), Victor (n.r. – Victor Crivoi) şi Marius (n.r. – Marius Copil) au jucat înainte la turneul de la Braşov pe zgură. Iar cehii, în afară de Hajek, vin de pe cimentul de la US Open”, a adăugat Pavel.