Pandurii au dat recital cu Mioveniul

0
291

Adversarii Pandurilor Târgu Jiu, singura reprezentatantă a Olteniei în Liga I, nu par să aibă vreo şansă pe Municipalul gorjean. Grigoraş şi ai săi au făcut spectacol şi cu CS Mioveni, scor 5-1 şi au urcat până pe patru în clasament, depăşind Steaua.

Chiar şi atunci când încep mai timid, Pandurii îşi găsesc până la urmă drumul spre poarta adversă şi plăcerea de a juca. Gorjenii s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră în faţa Mioveniului, dar au sfârşit prin a da rău de tot de pământ cu trupa lui Ilie Stan. Stromajer a fost cel care a deschis balul, la capătul unei contre fulger, venită după o recuperare a lui Pintilii la centrul terenului.
Oaspeţii n-au învăţat nimic după golul încasat şi au continuat să facă daruri gazdelor. Au bâlbâit din nou o minge la 30 de metri de poartă, Voiculeţ a profitat şi până să-şi revină din letargie fundaşii oaspeţilor, Lemnaru (foto) a majorat diferenţa. Meciul era deja jucat, dar golurile au continuat să “curgă”. Acelaşi Lemnaru, transformat după pauză în eroul zilei, a reuşit dubla şi a scos şi un penalty, transformat cu siguranţă de Pintilii, iar Viera a pus cireaşa pe tort. Golul lui Săndulescu, “rătăcit” printre reuşitele gorjenilor, nu a mai avut nicio importanţă.

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, a trimis în teren următoarea echipă: Mingote – Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor (Maxim 86’) – Băcilă, Lemnaru (Batin 76’), Stromajer (A. Grigoraş 81’).