Prima școală politică de vară a PNL Diaspora

1
389

Timp de trei zile,  în perioada 7 – 9 august a.c. a avut loc, la Făgăraș, prima școală politică de vară a PNL Diaspora, primul eveniment de acest gen organizat vreodată de către un partid politic din România.

La dezbaterile organizate în Cetatea Făgărașului au participat peste o sută de lideri liberali din țară și din străinătate. De asemenea, asistența s-a bucurat și de mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, precum și de cel al copreședintelui PNL, Alina Ghorghiu.  În mesajul său, Președintele României a ținut să mulțumească diasporei atât pentru susținerea arătată în campania electorală din toamna anului trecut, cât și pentru implicarea activă în schimbarea imaginii României peste hotare. De asemenea, Klaus Iohannis i-a asigurat pe românii din străinătate de tot suportul său, precum și de faptul că va continua să rămână unul dintre cei mai constanți parteneri de dialog al acestora.

„PNL depune toate eforturile pentru ca la următoarele alegeri generale”

La rândul său, copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a salutat inițiativa de a organiza o școală de vară dedicată diasporei și a apreciat rolul de liant dintre liberalii din țară și cei plecați pe care acest eveniment l-a avut. De asemenea, Alina Gorghiu a ținut să asigure pe liberalii din diasporă că PNL depune toate eforturile pentru ca la următoarele alegeri generale, românii din străinătate să nu mai întâmpine problemele avute în toamna anului trecut. „PNL Diaspora mulțumește atât participanților, cât și tuturor celor care s-au implicat pentru a asigura succesul acestei prime ediții a școlii politice de vară a organizației și îi asigură pe liberalii din străinătate că acest eveniment va deveni unul periodic în calendarul partidului”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL.

1 COMENTARIU

  1. Bună seara, sunt frumoase aprecierile scrise de dvs.Dar cred că aveți informații greșite. Ați fost dvs , acolo?
    Eu am fost și nu pot zice la fel.

Comments are closed.