Pentru prima dată / Se deschid listele de comenzi pentru Ford Mustang în România

0
326

Noul model Ford Mustang poate fi acum configurat şi comandat în toată Europa, inclusiv în România, pentru prima dată de mai bine de 50 de ani. Autoturismul este disponibil pentru comenzi cu preţuri începând de la 35.000 euro, TVA inclus, pentru versiunea „Coupé”, motor  2.3 EcoBoost 314 CP şi cutie manuală. Noul Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România vor exista 2 astfel de locaţii

Ziua de ieri a  marchat un moment special în istoria automobilistică, deoarece clienţii din toată Europa, inclusiv din România, au putut pentru prima dată să configureze şi să comande noul model Ford Mustang – după mai mult de 50 de ani de la intrarea în producţie a primei versiuni a legendarului model. Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CP şi 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang în versiunile „Coupé” şi „Convertible”(decapotabil) este disponibil în România pentru comenzi, în showroom-urile FordStore la preţuri începând de la 35.000 euro TVA inclusiv. Noul Ford Mustang poate fi comandat i livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România vor exista 2 locații FordStore: BDT (Business Development Team) şi Ţiriac Auto Bucureşti. “Nu a fost nicicând un moment mai bun pentru a introduce această mașină legendară în întreaga Europă. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic şi mai îndrăzneţ Mustang din istoria uimitoare a mărcii,” a spus Roelant de Waard, vice-preşedinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa. Noul model va fi disponibil pentru clienţi în peste 100 de pieţe. În România, primele unităţi vor ajunge în trimestrul al doilea al acestui an.

Primele 500 de unităţi Ford Mustang au putut fi rezervate de către clienţii din Europa în timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9.300 de persoane s-au înregistrat online pentru şansa de a-şi rezerva unul dintre modele în timpul meciului, astfel căprimele 500 de cereri s-au realizat în doar 30 de secunde de la demararea campaniei, 2 dintre acestea aparţinand unor clienţi din România.