Abonamentele pentru Festivalul „George Enescu” 2015 se vor pune în vânzare pe 15 ianuarie

0
1876

Ediţia a XXII-a a Festivalului Internaţional „George Enescu” se va desfăşura în perioada 30 august – 20 septembrie 2015, la Sala Palatului şi Ateneul Român din Bucureşti, şi va găzdui 58 de concerte în săli, precum şi multe alte evenimente în aer liber, în cadrul „Pieţei Festivalului şi a „Bucureştiului Creativ”.

Evenimentul este organizat de ARTEXIM, producător fiind Guvernul României prin Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, iar coproducători – Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune. Directorul artistic este Ioan Holender.

San Francisco Symphony va veni în premieră la ‪Festivalul „Enescu”. Mai bine de cinci dintre cele zece considerate cele mai importante orchestre din lume vor fi prezente în această ediţie a festivalului. Regăsiţi programul complet pe www.festivalenescu.ro.

Abonamentele pentru festival se vor pune în vânzare pe data 15 ianuarie, de la ora.10.00, online, pe www.eventim.ro, şi în reţeaua Eventim, informează acelaşi site oficial al evenimentului.