Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, e liber

1
400

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost eliberat aseară din Penitenciarul Pelendava. Decizia a fost luată întrucât magistraţii Tribunalului Dolj, după ore bune de deliberări, au hotărât să respingă contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova împotriva hotărârii din 13 noiembrie a.c. a Judecătoriei Craiova prin care s-a admis eliberarea condiţionată a lui Antonie Solomon: „Respinge contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova împotriva sentinţei penale nr. 5326/13.11.2014 a Judecătoriei Craiova. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.12.2014”, se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Dolj. După ce au întocmit toate documentele necesare, reprezentanţii Tribunalului Dolj le-au transmis la locul de detenţie, astfel că Antonie Solomon a părăsit penitenciarul.

Fostul primar al Craiovei a fost încarcerat în Penitenciarul Pelendava din Craiova după ce, pe 20 septembrie 2013, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare pentru infracţiuni de corupţie, în dosarul „PIC”. Acum, pe perioada eliberării condiţionate, trebuie să respecte o serie de obligaţii impuse de instanţă pentru a rămâne în libertate.

1 COMENTARIU

  1. IN DEMOCRATIA CHORILOR SI LIBERTATEA ORBILOR D-L FOST PRIMAR SA AES CU O VILA SI CU CHRII MARI DIN SPATIILE COMERCIALE INCHIRIATE LA SEDII DE BANCI AVUM POATE SA-SI MANINCE LINISTIT ACUMULARE LA CARE NU A VISAT NICIODATA

Comments are closed.