Amenzi de 20.000 lei pentru nereguli la comercianţi de carne din Craiova

1
275

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor de la IPJ Dolj, împreună cu specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj au organizat, marţi, o acţiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi a produselor din carne”.

În cadrul activităţilor, poliţiştii au verificat 12 societăţi comerciale, 7 persoane fizice, precum şi mai multe autovehicule de transport. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat şi peste 115 kg carne fără documente care să ateste provenienţa legală a acesteia.

Astfel, în cadrul controlului efectuat în Piaţa Craioviţa Nouă, a fost identificată Elena Gheorghe, de 38 de ani, din Craiova, care a comercializat cantitatea de33 kgcarne vită pentru care nu a deţinut documente care să ateste provenienţa legală a acesteia. „Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 lei, dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de carne comercializată fără documente”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.

1 COMENTARIU

Comments are closed.