Calculatoare pentru elevii din comuna Izvoare

0
314

Moş Nicolae a ajuns mai devreme anul acesta în comuna Izvoare. În urmă cu două săptămâni, Școala Gimnazială din localitate a primit zece calculatoare complet echipate, pentru dotarea sălii de informatică a instituţiei de învăţământ. Aşa se face că peste 130 de elevi din comună vor putea folosi pentru prima dată computerul la şcoală, cu ajutorul Asociației Moto Touring Club, susținută de Groupama Asigurări şi Asociaţia Ateliere Fără Frontiere.

Echipamentele informatice au fost donate de Asociația motocicliştilor „Moto Touring Club” (MTC) din Bucureşti, în parteneriat cu Groupama Asigurări, Asociația „Ateliere fără Frontiere” și cu unii dintre membrii „Moto Touring Club”. Astfel, computerele au fost achiziţionate cu sprijinul financiar al companiei Groupama Asigurări, iar asistența tehnică a fost asigurată de organizaţia Ateliere fără Frontiere.

Beneficiarii acestui proiect caritabil sunt cei aproximativ 135 de elevi care vor folosi pentru prima dată calculatoarele în laboratorul de informatică al acestei şcoli gimnaziale, aflate la aproximativ 60 de kilometri de Craiova.