Ultimele zile de înscriere la Bursele stART

0
724

Copiii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, pasionaţi de pictură, desen sau muzică, pot aplica pentru bursele stART pana pe 15 octombrie şi au astfel şansa să obţină sprijini pentru a-şi dezvolta propriul talent.

În total sunt puse la bătaie 50 de burse, cu ajutorul cărora câştigătorii îşi vor putea achiziţiona materialele necesare pentru a se perfecţiona în domeniul care îi pasionează. “Am aşezat pe portativ ateliere de autocunoaştere şi dezvoltare personală, colorate cu suport financiar pe măsură pasiunii tale. Şcoala de Valori alături de partenerul nostru Provident, pune la bătaie un total de 50 de burse, cu ajutorul cărora vei putea să-ţi achiziţionezi materialele necesare şi să te perfecţionezi în domeniul care te pasionează. Fie că îţi place să pictezi, să desenezi sau te pasionează muzică, aceste burse sunt sprijinul de care ai nevoie la început de drum. Tot ce trebuie să faci este să pregăteşti un portofoliu prin care să ne arăţi talentul şi pasiunea ta, iar noi îţi vom da bursa stART ca să fii mai aproape de pasiunea ta, ca să faci paşi pentru viitorul la care visezi de când erai mic. Arată-ne că ai talent şi poţi beneficia de una din cele 50 de burse stART pentru pictura, desen sau muzica. Arată-ne toată pasiunea, talentul şi dorinţa de a înainta spre un viitor strălucit, un viitor în care să faci ceea ce ţi-ai dorit mereu”, anunţă organizatorii.

Pentru a se înscrie la bursele stART, participanţii trebuie să îndeplinească condiţii minime: să aibă între 14 şi 18 ani, să facă parte dintr-un club de pictură, desen, muzică sau să fie înscris într-o instituţie şcolară din România şi să fi participat la concursuri naţionale sau internaţionale de arte. Înscrierile au început deja din 25 august a.c. şi perioada limită de trimitere a dosarului este 15 octombrie a.c. Mai multe detalii despre bursele stART pot fi aflate la adresa: www.scoaladevalori.ro/proiecte/burselestart