Jucătorii lui Mititelu, blocaţi din nou la porţile arenei „Ion Oblemenco”

1
348

Jucătorii şi staff-ul FC Universitatea Craiova s-au postat ieri după-amiază la porţile arenei „Ion Oblemenco”, încercând pătrunderea în stadion pentru a se antrena, însă firma de pază le-a interzis accesul. Portarul Andrei Preda „Gogoaşă” a fost cel mai vehement, acuzând-o pentru interdicţia de a folosi arena pe Lia Olguţa Vasilescu şi încercând să treacă de barajul bodyguarzilor. Preşedintele clubului, Marcel Iancu, a anunţat că este posibil ca echipa să nu se mai antreneze sau să mai dispute meciuri amicale până când nu va avea acces pe arena „Ion Oblemenco”. În aceste condiţii, ar fi inutilă venirea anunţată la FCU Craiova, a mijlocaşului sârb Vojislav Vranijkovic, care în tur a evoluat pentru Corona Braşov.

Tot ieri, Adrian Mititelu a anunţat pe site-ul oficial al FC Universitatea că i s-a aprobat planul de reorganizare al societăţii care administrează clubul. Astfel, la sediul SC Lider Lichidare Reorganizare SPRL Bucureşti, administratorului judiciar al societăţii FC U Craiova SA, aflată în insolvenţă, a avut loc şedinţa Adunării Creditorilor pentru aprobarea planului de reorganizare, acesta fiind votat de majoritatea creditorilor. Firma Euroexpo Târgu Mureş, care posedă creanţe de 300.000 de euro, nu a votat planul, dar votul s-a considerat pozitiv, întrucât şi va primi plata în mod preferenţial. Pentru ca planul votat de către creditori să fie pus în aplicare, iar clubul lui Adrian Mititelu să fie reorganizat, este nevoie şi de confirmarea judecătorului sindic de la Tribunalul Braşov, peste două săptămâni.

1 COMENTARIU

  1. Desi sunt satul de ingineriile financiare ale lui Mititelu VREAU UN CONTROL AL ORGANELOR ABILITATE deoarece primarita spunea ca stadionul a fost cedat pentru demolare+reconstructie…deci firma de paza trebuie platita de noul proprietar ca …si utilitatile….oricum CLONA si FEDERATIA au incalcat cele mai elementare reguli ale jocului…unde este SPIRITUL COMPETITIEI cand tu esti inscrisa undeva unde poate ajungeai peste 10 ani ???De ce a fost amendat portarul lui FCU dupa bataia din meciul cu clona cand aceasta echipa NU ESTE FAIR-PLAY sa treaca sa joace cu echipele nou infiintate la cucuietii lu olguta……SPER CA FIFA SI UEFA SA DEZAFILIEZE FEDERATIA ROMANA si atunci o sa priviti meciurile din curtea scolii…..lui mititelu ar trebui sa i se dea banii pe jucatorii pierduti la dezafiliere si sa i se opreasca toate datoriile catre buget

Comments are closed.