Accidentată pe trotuar de o maşină scăpată de sub control

0
256

O femeie de 46 de ani, din Craiova, a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, aseară, după ce a fost lovită, pe trotuar, de o maşină scăpată de sub control. Un autoturism Dacia Logan s-a ciocnit cu un Volkswagen Polo, Loganul fiind proiectat pe trotuar în urma impactului. Şoferul Loganului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit poliţiştilor Biroului Rutier Craiova, care au efectuat cercetările la faţa locului, Costel Zaficu, de 43 de ani, din judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe bulevardul „Nicolae Titulescu” din Craiova, către centrul municipiului, la efectuarea virajului spre stânga pentru a intra pe strada „Constantin Brâncuşi”, în zona Spitalului Municipal Filantropia, nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Polo condus din sens opus de Lucian Alexandru, de 27 de ani, din Craiova, cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, Loganul a fost proiectat pe trotuar, unde a lovit-o cu roata din dreapta faţă pe Rodica Pirpilică, de 46 de ani. Femeia, care acuză dureri la şold, a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate, iar pe numele conducătorului Loganului s-au întocmit acte premergătoare de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.