Joachim Low rămâne selecţionerul Germaniei până în 2020

0
511

Selecţionerul german Joachim Low, în vârstă de 56 de ani, a semnat un nou contract, scadent la finalul Campionatului European din 2020, cu echipa naţională a Germaniei, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni de către Federaţia Germană de Fotbal.

“Să ajut la dezvoltarea acestei echipe şi să încerc să o duc la un alt nivel este o adevărată bucurie pentru mine. Am încă aceeaşi motivaţie pe care o aveam şi la început. Mă simt încrezător”, a afirmat Low, într-o conferinţă de presă.

Joachim Low se află la naţionala Germaniei din 2004. Până în vara anului 2006 a fost secundul lui Jurgen Klinsmann, după care i-a luat locul acestuia în funcţia de selecţioner şi a condus naţionala ţării sale spre titlul mondial din 2014. Sub comanda lui Low, Germania a înregistrat 67 de victorii, 10 egaluri şi nouă înfrângeri, în competiţiile oficiale.

Până să ajungă în staff-ul primei reprezentative din Germania, Joachim Low a mai antrenat echipele de club FC Frauenfeld, VfB Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, Tirol Innsbruck şi Austria Viena.