Donkor a vândut bilete la derby-ul cu Dinamo şi a primit praz de la fani

0
199

Ghanezul Isaac Donkor nu poate evolua în derby-ul Universitatea – Dinamo, fiind suspendat, dar a fost prezent la magazinul mobil al clubului din Bănie pentru a vinde bilete fanilor. Aceştia l-au solicitat din plin pentru autografe şi poze şi şi-au exprimat regretul că stoperul care a evoluat la Inter Milano nu va fi pe teren sâmbătă. Unul dinre suporteri i-a dăruit praz, explicându-i că este unul dintre simbolurile regiunii Oltenia şi i-a promis că îi va aduce şi o sticlă de zaibăr cu proxima ocazie.

„Este prima dată când particip la o asemenea acţiune, mă bucur să fiu printre suporteri, m-au primit atât de bine şi vreau să le întorc şi eu această afecţiune. Am primit un cadoul special, îl voi consuma chiar astăzi. Sper că vor fi cât mai mulţi fani sâmbătă, fiindcă nu suntem într-un moment prea bun şi avem mare nevoie de ei pentru a câştiga acest derby. Le promit că toţi colegii mei care vor juca vor da totul pentru victorie. Mitriţă mi-a spus ce înseamnă acest meci pentru echipă, pentru suporteri, pentru oraş şi mă simt foarte rău pentru că-l pierd, dar voi fi cu sufletul alături de colegi, din tribune şi sper să revin în meciurile viitoare şi să mă revanşez”, a declarat fundaşul ghanez de 23 de ani, eliminat în minutul 17 al meciului Craiova – Chiajna, din etapa a 5-a. La finalul acelui meci, pierdut de olteni cu 1-0, Donkor a venit în faţa Peluzei Nord şi şi-a cerut iertare pentru greşeala făcută.

Meciul Universitatea Craiova – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21.30, pe arena „Ion Oblemenco”. Preţurile biletelor sunt: 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 100 de lei la VIP.