SCM Craiova, victorie-şoc cu CSM Bucureşti!

1
967

Pe finalul unui sezon execrabil, după care are mari şanse să dispute barajul de menţinere în Liga Florilor, echipa feminină de handbal SCM Craiova a reuşit o victorie-şoc, 27-26, la pauză 12-15, contra virtualei campioane, CSM Bucureşti, formaţie care nu pierduse niciun meci în actuala ediţie internă!

Handbalistele din Bănie au fost conduse cu 6 goluri cu 10 minute înainte de final, dar au revenit fantastic, dar şi cumva suspect, beneficiind de pasivitatea ciudată a adversarelor, dar mai ales de evoluţia dubioasă a portarului de la CSM Bucureşti şi al naţionalei, Denisa Dedu. Aceasta, deşi s-a opus la o aruncare de la 7 metri a lui Ţicu, a avut poziţionări care au dat de bănuit. Aproape incredibil, la mai multe aruncări ale craiovencelor, Dedu a lăsat jumătate de poartă liberă, ba chiar s-a ferit de minge! În 3 rânduri a primit gol din preajma semicercului Craiovei, fiind înlocuită pentru a se crea superioritate pe poziţional, iar revenirea în poartă a decurs lent!

Astfel, SCM Craiova a recuperat diferenţa care părea insurmontabilă, ţinând cont şi de diferenţa de valoare, iar in extremis a reuşit să producă surpriza acestui campionat. În ultima jumătate de minut s-au înscris 3 goluri. SCM Craiova a marcat dintr-o aruncare de la 7 metri a lui Ţicu, cu 30 de secunde rămase din meci, Bazaliu a egalat, când mai erau 9 secunde, iar Savu a punctat decisiv, practic înainte ca sirena să anunţe încheierea partidei.

Au jucat pentru SCM Craiova: Chetraru 1 gol, Curmenţ (portari), Ţicu 6, Nica 6, Şelaru 4, Tudorică 3, Andrei 3, Savu 2, Colac 1, Cace 1, Ion, Adespii.

Cu două meciuri rămase din Liga Florilor, SCM Craiova este pe locul 11, cu 28 de puncte, la 3 puncte de ocupanta locului 10, CSM Slatina, fiind o luptă între echipe din Oltenia pentru evitarea locului de baraj. SCM Craiova joacă miercuri cu Măgura Cisnădie şi joi cu CSU Cluj, ultimele două partide ale campionatului.

1 COMENTARIU

  1. un mare blat s-a intamplat la acest meci inrte csm si craiova. O echipa sustinuta masiv din fonduri publice,adica din banii cetatenilor,s-a pretat unui adevarat non combat in ultimele 10 minute sfidand cel mai elementar bun simt. DNA ar trebui sa se auto sesiseze prin vizionarea imaginilor vazute de o tara intreaga pe canalul public de televiziune. Portarita Dedu in 9 situatii in ultimele 10 minute a lasat deliberat poarta aproape goala pentru ca echipa oaspete sa inscrie nestingherita. Interesant este ca desi CSM rata atac dupa atac comitand greseli flagrante de jucare a mingii sau portarul CSM lua goluri absolut hilare NU A CERUT NICI UN TIME OUT pentru a opri degringolada. In minutul 59 si 35 secunde a cerut time out cand nimic nu se mai pute aintampla. OARE DE CE?
    Oare de ce Grubisici portarul titular al CSM a refuzat sa intre in poarta CSM? Explicatia este una singura. Deoarece nu a vrut sa ia parte la acest blat ordinar. Oare cetatenii Bucurestiului stiu ca banii lor se duc pe salariul Denisei Dedu,portarul CSM iar aceasta vinde meciul? Imaginile stau marturie. Oare primarul general al Capitalei stie ce se intampla la el in ograda? Propun initierea unui protest public si a unei petitii in vedrea sanctionarii vinovatilor ce au luat parte la aceasta mizerie. Tin sa mentionez ca nu sunt un simpatizant al unei echipe rivale CSM-ului din contra chiar sunt un simpatizant al acestui club dar nu pot sta impasibil la asemenea mizerii.

Comments are closed.