De Ziua Copilului, întâlnire cu Ciuf și Ciuf la Teatrul National Craiova

0
133

Sâmbătă, 1 iunie 2019, de la ora 11.00, Teatrul Național „Marin Sorescu”  îi aşteaptă pe micii spectatori, părinții și bunicii acestora pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului la întâlnirea cu Ciuf și Ciuf, doi copii care pleacă într-o călătorie în spațiu plină de surprize și aventură. „Ciuf si Ciuf în spațiu” este un spectacol interactiv-educativ, dedicat copiilor preșcolari și elevilor din școala primară.

Spectacolul a fost imaginat de regizorul Vlad Drăgulescu, iar din echipa de creație fac parte actorii Alina Mangra și Ștefan Cepoi. Make-up design și costume – Minela Popa, asistent costume – Georghița Mitroiu, video – Remus Vlăsceanu, Cătălin Corneanu, personaje video – Anastasia Cepoi, Marian Colțan, Cristi Floriganță, Costică Dragomir, Remus Vlăsceanu, Alina Mangra, Ștefan Cepoi, Vlad Drăgulescu, voci video – Anastasia Cepoi, Vlad Drăgulescu.

«Ciuf își pierde dintele și împreuna cu fratele Ciuf, pleacă în spațiu pentru a-l căuta.  Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun pot părea îndepărtate și greu de explorat,  dar nimic nu este imposibil pentru cei doi. Muzica și dansul  îi vor scoate din încurcătură pe Ciuf și Ciuf și vor afla informații prețioase despre sistemul nostru solar».

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția teatrală și online, pe  https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/601