Accident mortal provocat de şeful Secţiei de Poliţie Rurală Cetate

1
565

Şeful Secţiei Nr. 9 Poliţie Rurală Cetate, inspector Mircea Cazacu, de 31 de ani, este cercetat penal după ce, marţi seară, a accidentat mortal o femeie, în vârstă de 38 de ani, din localitate. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj spun că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, iar poliţistul se afla în timpul liber şi nu consumase alcool. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat.

Tragedia s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 22.00. Şeful Secţiei Nr. 9 Poliţie Rurală Cetate, inspector Mircea Cazacu, de 31 de ani, din Cetate, în timp ce-şi conducea maşina personală, marca Hyundai, pe DN 56 A, în satul Moreni, comuna Cetate, a lovit o femeie în vârstă de 38 de ani, din localitate. La faţa locului a fost solicitată o ambulanţă, medicii au ajuns şi au demarat manevrele de resuscitare, însă, într-un târziu, n-au mai putut decât să constate decesul femeii, cadavrul fiind ridicat şi depus la morgă după finalizarea cercetării. Şi colegii poliţistului au ajuns la locul accidentului, l-au testat pe Mircea Cazacu cu aparatul etilotest, declarând că rezultatul a fost negativ. Poliţistul se afla în timpul liber, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. „Poliţistul se afla în timpul liber şi era cu maşina personală. Cauza producerii accidentului este traversarea neregulamentară întrucât victima s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat”, ne-a declarat agent principal Mihaela Gîrd, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

1 COMENTARIU

  1. Cu toata onoarea ,am o simpla intrebare ,adresata domnului ispector sef al Politiei Rurale Cetate Dolj ,str Strada Severinului Sectia Politie Rurala nr 9 : Viteza cu care un conducator auto ,la intrarea intr-o localitate care este ??/// Daca cunoaste bine regulamentul de circulatie si il respecta sa fi intrat in localitate in seara zilei de 29 mai 2018 si orele 22 ,tragicul accident nu se mai intimpla.Viteza dinsului cu care se deplasa din spusele martorilor aflati la fata locului in momentul accidentului ,acul indicator dupa frinare si opria automobiluli indica 180 kl/ora .Atunci scuza dinsului si a colegilor dinsului de la CIRCULATIA Rutiera ca victima a trecut strada prin loc nepermis si fara sa se asigure ,este o scuza de rigoare .Rog ferm organele competente si Judecatoria Municipiului Calafat si mai presus de orice ,Avocatul si Procurorul care va prelua cazul sa isi faca datoria corect si sa se judece cinstit si baza legii .Sa nu se recurga la dezimformare totala si Judecarea faptei fals ,caci aici au ramas 3 copiii orfani ,dintre care doi minori,care sunt terorizati psihic si care au nevoie de un ajutor din partea organelor competente moral si psihic si un sot devastat de durere si suferinta care si el la rindul lui are nevoie de sustinere psihica si morala .Sa se faca dreptate si lumina prin Judecata Dreapta a cazului sa nu mai ajunga si alte familii sa treaca prin acest dezastru .Cu respect si stima catre organele competente din cadrul Judecatoriei Municipiului Calafat doresc cu tarie in memoria cumnatei mele care putrezeste in pamint de la 38 de ani nevinovata .Sa nu se mai ajunga sa mai plinga si alti copiii ramasi orfani prin pierderea prin accident mortal pe cei dragi si sa sufere atit cit suferim noi toata familia !!!!!! Va Multumesc !!!! Am toata increderea in organele competente ca isi vor face corect datoria ,iar vinovatul sa raspunda in fata Legii pentru fapta comisa!!!!!

Comments are closed.