De Ziua Copilului şi de Rusalii / ATM-urile şi maşinile multifuncţionale, disponibile permanent

0
423

Bancomate-ATM la diferite banci din Bucuresti

Unităţile teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate ale Băncii Comerciale Române nu vor avea program cu publicul joi, 1 iunie 2017, cu ocazia Zilei Copilului, precum şi luni, 5 iunie 2017, de sărbătoarea Rusaliilor. Ca excepţie, unităţile BCR din centrele comerciale şi mall-uri vor fi deschise, dar vor funcţiona după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare. Programul de lucru cu publicul este afişat la loc vizibil în toate unităţile băncii.

         BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

Operaţiuni bancare prin Internet Banking

      bcrMai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare: prin Internet Banking (Click 24 Banking BCR) accesibil de pe orice calculator şi tabletă; la telefon, apelând gratuit serviciul Phone banking (Alo 24 Banking BCR) la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 pentru apeluri internaţionale, serviciu disponibil non-stop; prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi. În plus, clienţii care apelează InfoBCR vor beneficia non-stop de următoarele servicii: asistenţă de specialitate în utilizarea serviciilor de Internet şi Mobile Banking; asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri BCR şi informaţii personalizate şi generale despre produsele şi serviciile BCR.

 

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibila 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.