Continuăm împreună cu Florel Catană, la Galicea Mare.

0
267

Galicea MarePrimarul comunei Galicea Mare, Florel Catană, candidat al Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat în funtea localităţii, s-a întâlnit, duminică, 29 mai, cu susţinătorii şi cetăţenii din comună. Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj şi candidat pe lista electorală a consilierilor judeţeni PNL, primarul comunei Siliştea Crucii, Laurenţiu Sandu, senatorul Mario Ovidiu Oprea şi candidaţii la Consiliul Judeţean Dolj – Daniel Drîgnei, Adinel Ilinca, Dorel Luică şi Mihai Șdrelea l-au însoţit pe edil şi au vorbit cu oamenii despre ce mai este de făcut în comună.

La Galicea Mare continuăm împreună cu Florel Catană, un primar destoinic care şi-a adus din plin contribuţia la dezvoltarea comunei şi asta se poate observa uitându-te în jur. Domnul Catană şi consilierii locali ai PNL mai au de lucru, mai sunt treburi de pus la punct, de făcut proiecte, de aceea vă invit ca pe 5 iunie să votaţi Florea Catană la primărie, pentru a continua dezvoltarea localităţii. La Galicea sunt oameni muncitori şi gospodari, e o comună mare, cu mulţi tineri, cu proiecte de implementat pentru ei, pentru cei mai în vârstă, ca să aibă o bătrâneţe liniştită”, a declarat preşedintele Nicolae Giugea.

În calitate de primar, împreună cu viitorul preşedinte al Consiliului Judetean Dolj, domnul profesor universitar Nicolae Giugea, şi alături de consilierii locali şi judeţeni ai Partidului Naţional Liberal, vom putea face un parteneriat pentru dezvoltarea localităţii, fiindcă fără sprijin de la judeţ nu se pot face prea multe. Bugetele comunelor sunt mici, nu ajung pentru prea multe lucruri, dar dacă primarul are aceeaşi echipă la primărie şi la Consiliul Judeţean, lucrurile se schimbă în bine. De aceea, pe 5 iunie, galicenii mei trebuie să voteze PNL pe toate listele electorale”, a spus Florel Catană.

Candidatul PNL are în plan ca în următorii patru ani să continue să extindă reţeaua de alimentare cu apă încă 7 km, în portofoliu sunt şi 27 km de canalizare, reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea sediului primăriei, reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea Căminului Cultural, amenajarea unei pieţe en-gross pentru promovarea produselor autohtone care să funcţioneze zilnic, betonarea aleilor celor 2 cimitire; împădurirea terenurilor degradate, construirea unui centru social; construirea unui cămin pentru persoanele vârstnice, implementarea sistemului educaţional de tip After-School, achiziţionarea unui sistem de monitorizare video a întregii localităţi, implementarea unui sistem de iluminat pe bază de led-uri în întreaga localitate, asfaltarea străzilor; pietruirea drumurilor de exploatare; implementarea unui sistem pentru colectarea apei pluviale; înfiinţarea unui sistem de pază pentru culturile agricole; construirea unei baze sportive; achiziţionarea unei vidanje; reabilitarea fostei cişmele în vederea creării unui loc de agrement.

Primarul comunei Galicea Mare, Florel Catană, continuă proiectele de dezvoltare începute, dar, cel mai important, e că le poate face mult mai repede dacă Partidul Naţional Liberal va câştiga şi alegerile pentru Consiliul Judeţean Dolj, pentru că de aici se dau bani către primăriile din judeţ”, a spus şi Adinel Ilinca, candidat la Consiliul Judeţean Dolj din partea PNL.

Consilierul judeţean Mihai Sdreală a precizat că echipa de consilieri judeţeni ai PNL va fi partenerul echipei locale de consilieri, astfel încât strategia de dezvoltare a comunei să aibă toate şansele să devină realitate. ”Cu fiecare comună câştigată de PNL avem posibilitatea să scoatem din sărăcie întregul judeţ“, a spus candidatul la Consiliul Judeţean Dolj.

Biroul de presă al PNL Dolj