Claudiu Manda, a participat, luni seară, la o întâlnire cu simpatizanţi ai formaţiunii social-democrate din comuna Rojişte

0
294

psd, prilej cu care şi-a declarat susţinerea pentru candidatul PSD la funcţia de primar, Florin Bădoi.

Liderul social-democraţilor doljeni a fost însoţit de secretarul organizaţiei judeţene, Florentin Tudor, şi de o parte dintre candidaţii pentru o funcţie de consilier judeţean: Lavinia Craioveanu, Marius Cosmin Pantilimon şi Laurenţiu Grigore Vieru.

„Am venit acasă la prieteni pentru a vă da un semnal: PSD nu-şi abandonează oamenii. Dacă ne ajutaţi să-l votăm primar pe domnul Florin Bădoi, vă spun încă de pe acum că Rojişte va avea de câştigat şi, implicit, fiecare dintre locuitorii comunei. Vă admir că aţi avut curajul de a fi prezenţi la întâlnirea noastră, pentru că ştiu foarte bine situaţia de aici, cunosc metodele în care se face campanie şi sunt convins că sunt mult mai mulţi oameni alături de noi, dar, de teamă să nu fie văzuţi, preferă să nu se afişeze, dar să ne voteze duminică. Dacă actualul primar va câştiga, va face ce a făcut şi până acum, adică nu mare lucru.

Un primar, indiferent de la ce partid este ales, ca să rezolve problemele din comunitate, are nevoie de sprijin, pentru că banii din taxele şi impozitele locale nu îi ajung decât să plătească salariile, poate şi curentul la primărie. Dacă vrei apă, canalizare, drumuri, şcoli, iluminat public, trebuie să faci proiecte pe care să le depui pentru a obţine finanţarea necesară.

Banii pot fi luaţi de la consiliul judeţean, de la Guvern sau prin intermediul fondurilor europene. Dar pentru a obţine finanţarea necesară, trebuie să te preocupe soarta oamenilor din comună şi să te zbaţi pentru ei. Primarul încă în funcţie nu a făcut nimic din toate acestea. Este important să îl alegeţi pe Florin Bădoi în fruntea localităţii, pentru că a demonstrat prin tot ce a făcut că îi pasă de dumneavoastră şi mai şi ştie să acceseze nişte fonduri europene.

Un vot pentru PSD şi pentru domnul Florin Bădoi este un vot pentru Rojişte, un vot pentru a ieşi din anonimat, iar comuna dumneavoastră să înceapă să crească. Singurul partid care poate să facă ceva pentru comuna Rojişte este PSD. Aşa că, duminică, vă rog să votăm Florin Bădoi pentru primar şi lista PSD pentru consiliul local, pentru o majoritate care să dezvolte Rojişte, şi pentru consiliul judeţean”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al comunei Rojişte, Florin Bădoi, a spus: „Ne mai desparte mai puţin de o săptămână de alegerile pentru primărie şi consiliul local. Nu trebuie să lăsăm garda jos în aceste zile şi trebuie să muncim mai mult pentru un rezultat cât mai bun. Obiectivul nostru îl reprezintă câştigarea competiţiei electorale, fie că vorbim despre alegerea primarului, fie că vorbim despre alegerea consiliului local.

Preluarea primăriei din Rojişte de către PDL, în prezent PNL, a echivalat cu dezastrul pentru noi, pentru că, din 2012 şi până acum, aici nu s-a mai întâmplat nimic.

Noi ne propunem câteva obiective de bun simţ, care pot fi puse în practică dacă vom câştiga alegerile. Avem o şansă mare, iar faptul că, astăzi, alături de noi sunt reprezentanţi de la vârful organizaţiei PSD Dolj ne dă tăria de a merge la oameni pentru a le spune că suntem susţinuţi să dezvoltăm comuna noastră. Aşadar, vă rog să ne mobilizăm şi să votăm candidaţii PSD, fie că vorbim de primar, de consiliul local sau de consiliul judeţean”.

La rândul său, preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Dolj, Lavinia Craioveanu, candidată pe lista PSD pentru o funcţie de consilier judeţean,  a afirmat: „Mă bucur să văd atâta lume în sală, un semnal pozitiv, care îmi conferă certitudinea că domnul Florin Bădoi se bucură de respectul şi aprecierea comunităţii din Rojişte. Din păcate, localitatea dumneavoastră a rămas în urmă faţă de multe dintre comunele din Dolj, iar acest lucru se poate schimba după votul din 5 iunie, cu Florin Bădoi primar.

Aveţi ocazia extraordinară de a aşeza această comună pe un alt drum, o şansă pe care, dacă o pierdeţi, nu o veţi mai întâlni decât peste patru ani. Ar fi prea mult! Haideţi să strângem rândurile şi, pe 5 iunie, să ieşim la vot pentru Florin Bădoi, pentru o majoritate PSD în consiliul local şi consiliul judeţean, pentru a începe să construim împreună viitorul comunei Rojişte!”

Secretarul organizaţiei PSD Dolj, Florentin Tudor, a precizat: „PSD a reuşit să demonstreze că, dacă eşti un bun gospodar, dacă eşti chibzuit, dacă eşti implicat, dacă ai viziune, dacă eşti profesionist şi cu respect pentru oameni, poţi face multe pentru comunitate. Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Florin Bădoi, un om dedicat comunei Rojişte, un om pe care îl meritaţi în fruntea localităţii. Mă bucur că am găsit în candidatul nostru pentru primărie o persoană care îşi doreşte să facă treabă, să implementeze proiecte, dar căreia, fără o majoritate PSD în consiliul local, îi va fi foarte greu să le pună în practică.

Este absolut necesar ca duminică să mergeţi la vot, alături de prieteni, de rude şi să-l alegeţi pe Florin Bădoi primar, să puneţi ştampila pe lista cu candidaţii social-democraţi pentru consiliul local şi pentru consiliul judeţean.”

 

 

Biroul de presă al PSD Dolj