Solomon: “Unii dintre consilieri nu erau cunoscuţi nici pe scara blocului”

1
154

Unii dintre consilierii municipali nu erau cunoscuţi nici măcar pe scara blocului, dar au ajuns în CLM Craiova pentru că s-au regăsit pe lista care i-a fost impusă de conducerea PDL Dolj. Cunoscându-şi temperamentul coleric, Solomon spune că se fereşte să mai participe la ultimele dezbateri cu aceştia pentru că nu ştie ce s-ar putea întâmpla. 

Întrebat cum comentează ieşirea consilierului Ani Gheorghe, care a pus un taboul pe locul gol de la prezidiu, Solomon a spus că şi-a propus să facă o campanie elegantă, fără jigniri şi că preferă să nu îi dea replica acesteia. “Nu vreau să comentez despre alte evenimente şi despre alţii. Îmi văd de drumul meu, de strategia mea. Pe 10 iunie o să vedem rezultatul alegerilor şi atunci tot acest circ se va încheia şi lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Că calitatea consilierilor suferă este şi vina mea, fiindcă mi s-a impus o listă cu nume care nici măcar nu erau conoscute pe scara blocului”. Solomon a explicat apoi că, pentru a evita scandalurile, a preferat să meargă pe şantiere, de unde se alege cu câştigul că treburile merg mai repede.  “Poate mă vedeţi că m-a bătut soarele şi vântul. Nu stau în birou, nu stau în şedinţe, nu asist la circul politic. Doresc să fiu prezent în mijlocul constructorilor fiindcă numai aşa se pot rezolva problemele mai repede”, a răspuns acesta.

Primarul spune că nici un şantier nu este electoral

Solomon a încercat apoi să explice că numeroasele şantiere care s-au deschis acum în oraş nu au nici o treabă cu campania electorală. În opinia primarului, lucrările se fac pur şi simplu pentru că le-a venit rândul, iar graba de a fi terminate e tot un lucru normal. “Niciodată nu m-am comportat şi nu am vorbit electoral. Faptul că grăbesc, urgentez lucrările nu înseamnă că, vezi Doamne, se apropie alegerile şi Solomon vrea să le arate celor din cartiere că se ocupă de zonele respective. Dar nici să o lălăi trei-patru luni de zile o stradă. Asta nu voi accepta pentru nimic în lume”. Acersta a dezminţit inclusiv faptul că a fost “alungat cu  ranga” la periferie, aşa cum afirmase, cu o zi în urmă, consilierul PDL, Marian Vasile. “În Brestei şi în Catargiu, nu am fost alergat cu topoare şi furci. Vreau să vă spun că am fost primit foarte bine de oameni, fiindcă nu au uitat că, în urmă cu trei ani, începeam canalizarea pe care am terminat-o. Dar străzile au rămas, e adevărat, în paragină”.

1 COMENTARIU

  1. eeeee,stai ca apare acu pparanghelia sa te pupe-n coor,sa te mangaie pe creshtet,sa-l mai tii in primarie,ca tre sa dea 50 mil femeii inselate.Si tu,primar penal ce esti,cica : fac o campanie eleganta”,pai un pleonasm (o sa-ti explic alta data ce semnifica)mai mare nici ca se poate,cine drac a vazut tzigan borat elegant?nu mai participi la sedinte? esti cu nervii? ha ha ha.Tu un hot ordinar,olguta o coorveta penala,pfuai ce tandem!exact ce le trebuie craiovenilor

Comments are closed.