Inflaţia de candidaţi pentru CJ Dolj, la UNPR

0
207

În vestiarele UNPR Dolj, sunt scoşi la încălzire mai mulţi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. În calitate de preşedinte al organizaţiei locale, Antonie Solomon a nominalizat patru persoane.

Antonie Solomon

E bătaie mare, în UNPR Dolj, pentru candidatura la funcţia de preşedinte al CJ Dolj. Cel puţin aşa susţine primarul Antonie Solomon care a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, patru persoane care îşi doresc să intre în această cursă electorală. “Paradoxal, o să vă spun că sunt foarte multe cereri de a candida pentru această funcţie. Şi vă dau câteva nume chiar: Andi Gaiu, Eugen Georgescu, Gelu Vişan, Ionel Pană şi pot să mai continui, mai sunt mulţi”, a declarat Antonie Solomon.

“Gelu Vişan e o abordare, dar ne mai gândim”

Cum nici unul dintre cei enumeraţi de primar nu sunt încă membri UNPR, Solomon a revenit, spunând că lucrurile nu sunt tocmai bătute în cuie, fiind posibil ca aceştia să nu ajungă până la candidatură. “Gelu Vişan e o abordare, dar ne mai gândim, să mai vedem”, a susţinut Solomon. Întrebat ce părere are despre acesta, edilul-şef şi-a construit răspunsul din două părţi. În prima fază a întrebat “apropo el mai e pe undeva acum, pe la PDL, că nu mai ştiu?”, apoi l-a catalogat drept “un politician”: “Poate mă întrebaţi ce înseamnă omul politic în general. Am o părere bună ca despre toţi oamenii politici”.

“Nu mai e timp pentru o alianţă electorală cu PDL”

Edilul-şef a mai spus că Gelu Vişan a fost cel care a mers către UNPR cu propunerea de a-l unge candidat. Solomon a admis însă şi că lucrurile se vor schimba însă dacă PDL-ul va veni cu o nominalizare între timp. “Dacă PDL-ul nu se mişcă vom avea candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj, vom merge cu unul dintre aceşti oameni. Până acum nu au nici un candidat, domnul Giugea a renunţat. Pe cine să susţin, pe soacră-mea?”. În acelaşi timp, Solomon spune că nu mai e timp pentru o alianţă electorală cu PDL. Mai sunt două luni şi oamenii vin la vot. Nu ştiu dacă mai e timp să mai stabileşti consilieri, liste comune. Mergem pe drumul nostru”.