Spectacole în weekend și ateliere, din 4 februarie, la Teatrul „Colibri”

0
113

Teatrul „Colibri” îi așteaptă din nou pe copii să petreacă o vacanță activă și creativă în Fabrica de povești din Calea București nr. 56! Cei mici își pot petrece vacanța intersemestrială (4-8 februarie 2019) vizionând spectacolele din weekend și participând la atelierele de creație și de teatru interactiv organizate aici.

Sâmbătă, 2 februarie 2019, ora 18.00, este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei-Moraru.

Duminică, 3 februarie 2018, ora 11.00, este rezervată pentru „Jocuri magice”, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri” (tel. 0251.412.473), la prețul de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

De luni, 4 februarie 2019, vor începe Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pentru care s-au făcut înscrieri până la 31 ianuarie și care se vor finaliza în ultima zi a lunii martie. Tot începând de luni, se vor derula atelierele organizate de Teatrul „Colibri” sub genericul „Maratonul păpușilor, în vacanța copiilor”, care se vor desfășura zilnic, în intervalul orar 11.00-19.00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 10 lei / persoană. Biletele se pot procura de la Agenția teatrului. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.