Barcelona, set la 1 cu Sevilla, în Cupa Regelui

0
162

Meciurile retur din sferturile Cupei Regelui au fost extrem de palpitante. Valencia s-a calificat dramatic marţi seara, în dauna lui Getafe, cu 2 goluri marcate în prelungiri.

Al doilea sfert a păstrat tensiunea. Betis Sevilla a mers în semifinale, după prelungiri. În tur, terminase la egalitate, 1-1 la Espanyol, catalanii având 1-0 la pauză şi pe Benito Villamarin, gol Leo Baptistao. Lo Celso a împins meciul în timpul suplimentar, unde gazdele au avut superioritate numerică, Roca fiind eliminat. Sergio Leon şi Mandi au punctat decisiv pentru andaluzi.

În sfârşit, Barcelona a întors acel 0-2 din tur cu FC Sevilla, câştigând cu 6-1 pe Nou Camp. Cu excepţia lui ter Stegen, Valverde a folosit cea mai bună formulă. Coutinho, cu o dublă, Rakitic şi Sergi Roberto au făcut 4-0 până în minutul 54, profitând şi de un penalty ratat de Ever Banega. Arana a redus din handicap în minutul 67, dar finalul nu a fost încins, întrucât catalanii, care au câştigat ultimele 4 ediţii ale Cupei Regelui, au mai marcat prin Suarez (89) şi Messi (90+2).

Ultimul sfert de finală, joi seara, Girona – Real Madrid, în tur 2-4.