Ateliere de teatru interactiv la „Colibri”, în vacanța intersemestrială a elevilor

0
179

În perioada 5 – 11 februarie, în care elevii au vacanța intersemestrială, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” îi invită la ateliere de teatru interactiv, coordonate de actori ai instituției, și la spectacole. Atelierele, cu trei serii a câte 50 de minute fiecare, se vor derula în intervalul orar 10.08-13.00, în Sala Studio, prețul pentru un atelier fiind 5 lei / persoană. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa la cursuri copii de toate vârstele.

Din nou vacanță creativă în Fabrica de povești „electroCOLIBRI”! Deschid porțile poveștilor și îi împrietenesc pe copii cu universul creativ al teatrului de animație, în cadrul atelierelor, actorii Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Cosmin Dolea și Daniel Mirea.

Primele trei serii de ateliere vor avea loc luni, 5 februarie: „Exerciții – poezii pentru cei mai mici copii”, coordonatori Ionica Dobrescu și Daniel Mirea. Cei doi actori le vor prezenta copiilor, cu ajutorul păpușilor, tehnici de rostire și pronunție și îi vor învăța să se exprime prin intermediul poeziilor, pe ritmul muzicii și prin improvizație. Alte trei serii ale aceluiași atelier se vor desfășura miercuri, 7 februarie, între aceleași ore, 10.00-13.00.

Marți, 6 februarie, și vineri, 9 februarie, actorii Adriana Ioncu și Cosmin Dolea vor media întâlnirea copiilor cu păpușile care spun povești la teatru, le vor dezvălui din tainele mânuirii și îi vor însoți în călătoria magică prin lumea poveștilor-spectacol. Toate acestea la atelierul „Întâlnire cu povestea” – teatru interactiv (trei serii / 50 de minute fiecare).

Joi, 8 februarie, sunt așteptați să cunoască „Dansul zodiilor”: muzică, ritm, cunoaștere, curiozități legate de sistemul solar, ghicitori în care protagoniste sunt planetele, vor da contur atelierului coordonat de actrița Alla Cebotari.

În weekend, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” îi va încânta pe micii și marii spectatori cu două spectacole: „Frumoasa din Pădurea Adormită” (sâmbătă, 10 februarie, ora 18.00) și „Cântăreții din Bremen” (duminică, 11 februarie, ora 11.00).

Biletele atât pentru ateliere, cât și pentru spectacole se pot procura de la Agenția teatrului, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-13.00 şi 16.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00.