Au început înscrierile pentru şefia Senatului Universităţii din Craiova

3
154

De ieri, la Universitatea din Craiova a început perioada depunerii candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Conform regulamentului de alegeri,  competitorii trebuie să fie din rândul celor 92 de  profesori titulari validaţi, după alegerile din 25 ianuarie a.c,  să facă parte din Senat. Dosarul fiecărui aspirant la acest fotoliu trebuie să conţină CV-ul, un „Plan strategic de dezvoltare a procesului de învăţământ şi a Cercetării în Universitatea din Craiova în contextul integrării europene şi a internaţionalizării învăţământului superior” şi o propunere privind funcţionarea Senatului în plen şi pe comisii.

Candidaturile se depun până vineri, 3 februarie, iar alegerile sunt programate în intervalul 6-8 februarie a.c. Data întrunirii Senatului nou-ales pentru şedinţa de alegere a preşedintelui marchează constituirea noului Senat universitar şi dizolvarea Senatului aflat în funcţie la acea dată.

Conform calendarului de stabilire a noilor structuri de conducere la Universitatea din Craiova, începând cu data de 9 februarie se vor depune candidaturile pentru funcţia de rector. Până în prezent, şi-au exprimat verbal intenţia de a candida decanul Facultăţii de Drept, prof. Dan Claudiu Dănişor, decanul Facultăţii de Chimie prof.univ.dr. Cezar Spânu dar şi doi dintre prorectorii Universităţii, prof.univ.dr. Nicolae Panea şi prof.univ.dr. Dan Popescu.

 

3 COMENTARII

  1. votati pt binele universitatii…mai lasati interesele personale…luptati pt binele studentilor, pt burse mai mari, pt taxe mai mici..

Comments are closed.